Binnen ons assortiment kent ICM vele soorten vloeren die toegepast kunnen worden als bedrijfsvloer. Uiteraard vallen onze Technische vloeren en Cleanroomvloeren (gietvloeren) ook binnen de categorie bedrijfsvloeren. Echter is ons aanbod veel groter dan dat.

Harde vloerbedekkingen als bedrijfsvloer.

Linoleum als bedrijfsvloer.
Afhankelijk van wat uw wensen en eisen zijn kunnen harde vloerbedekkingen een uitkomst als bedrijfsvloer bieden. Linoleum als vloerbekleding is hygiënisch en veelzijdig. Linoleum kan tegenwoordig in tal van vormen, kleuren en motieven geleverd worden. Daarnaast is een linoleum vloer zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De vloer dempt geluid, trekt geen stof aan en is antistatisch. Bovendien krijgen bacteriën nagenoeg geen kans om zich te ontwikkelen op een linoleum vloer, we vinden deze vloeren dan ook veel in ziekenhuizen terug.

PVC (kunststof) vloerbedekking als bedrijfsvloer
PVC vloeren kenmerken zich door het gemakkelijke onderhoud en de vochtbestendigheid. Omdat PVC vloeren behandeld zijn met een extra PU bescherming kunnen deze vloeren meer verdragen dan linoleum vloeren. Net als Linoleum kunnen PVC vloeren in bijna alle vormen, kleuren en motieven geleverd worden. De PVC vloer is relatief gemakkelijk te leggen mits de ondergrond egaal genoeg is. Een PVC vloer is hygiënisch, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming.

Twijfelt u tussen een PVC of Linoleum vloer? ICM adviseert op maat.

Zachte vloerbedekking als bedrijfsvloer.

ICM levert zachte vloerbedekking in de vorm van tapijttegels van 50x50cm of de traditionele vorm van 200x400cm brede bedekking. Heeft u interesse in zachte vloerbedekking? Vraag ICM dan gerust geheel vrijblijvend om advies. Wij kunnen uw situatie komen bekijken en beoordelen of zachte vloerbedekking een goede optie is voor uw bedrijfsvloer.

Benieuwd naar de opties voor bedrijfsvloeren?

Wij geven advies op basis van ruim 40 jaar ervaring, en weten wat de beste keuze voor uw situatie is.

Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.