Vloeren zijn onze passie. Waar we ook komen, wij kijken naar de vloer!

Een vloer is meer dan alleen een esthetisch object. Een vloer moet voldoen aan de juiste eisen en geschikt zijn voor de desbetreffende situatie en de omgeving. Wij delen graag onze kennis met u, om samen een resultaat dat tegen perfectie aanzit op te leveren.

ICM Projectinrichting is uw aangewezen partner als het gaat om vloeren. Wij kennen een breed en diep assortiment aan oplossingen voor vloeren. Van gietvloeren met een industrieel karakter tot oplossingen zoals 50×50 tapijttegels en harde vloerbedekkingen vervaardigd uit linoleum of PVC (homogeen en heterogeen).

Voor iedere vloer een bedekking & voor ieder project een passende oplossing.

Wij helpen u om voor uw project een gerichte keuze te maken. Afhankelijk van uw wensen en gestelde eisen kunnen wij u van passend en eerlijk advies voorzien. Met ruim 40 jaar ervaring in de branche en een breed gamma aan materialen en merken in ons portfolio hebben wij ook voor u de meest geschikte oplossing in huis. Bovendien bieden wij oplossingen in elke prijsklasse.

“Om de keuze voor u gemakkelijker te maken kunnen wij het eindproduct visualiseren in onze showroom.

Naast vloeren levert ICM allesomvattende oplossingen voor raambekleding.

Raambekleding en raamdecoratie voor binnen en buiten, ICM heeft het. Schakel ons in om uw project compleet te maken met raambekleding in alle soorten, maten, merken en prijsklassen. Op zoek naar totaaloplossingen? Bezoek dan onze pagina projectinrichting.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor vloeren?

Neem contact met ons op voor een afspraak, wij voorzien u van gedegen advies.

Neem contact met ons op