Buiten zonwering door ICM

Ook voor buitenzonwering geldt; de mogelijkheden zijn zeer divers. ICM neemt u mee in de mogelijkheden van buiten zonwering zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Voor iedere specifieke situatie en de wensen van de opdrachtgever, is er een geschikte soort van zonwering. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn gaat ICM altijd eerst met u in gesprek om u een aanbod op maat te kunnen doen.

Buiten zonwering heeft zowel esthetische als functionele waarde

De juiste keuze van zonwering kan het aanzicht van uw pand compleet veranderen. Onze ervaring leert dat de juiste zonwering zorgt voor een keurig afgewerkt aanzicht, daarnaast heeft zonwering nog meer positieve uitwerkingen op uw pand. Kiest u bijvoorbeeld voor rolluiken, dan zal het u niet verbazen dat deze de inbraakbeveiliging aanzienlijk verbeteren.

“De juiste zonwering komt zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden goed tot zijn recht.”

Zonwering zorgt ervoor dat de temperatuur in uw pand beter gecontroleerd kan worden. In de zomermaanden zult u energie op het klimaatbeheersingssysteem kunnen besparen door de warmte buiten te houden. In de wintermaanden komen de isolerende eigenschappen van goede zonwering van pas, sommige typen zonwering kunnen namelijk helpen om de warmte beter binnen te houden. Afhankelijk van wat u zoekt, kan ICM u van eerlijk advies voorzien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor zonwering.

Advies nodig voor zonwering?

ICM helpt u graag verder met gedegen advies, gebaseerd op 40 jaar ervaring.

Neem contact met ons op