Zonwering en raambekleding voor binnen, ICM heeft het in huis. Een breed en diep assortiment aan zonwering voor binnen. Zonwering is niet alleen functioneel maar draagt ook bij aan de esthetische waarde van uw pand. Er is meer mogelijk dan u denkt wanneer het gaat over zonwering.

Zonwering voor binnen kent meer toepassingen dan u wellicht denkt.

ICM gaat graag creatief te werk met bestaande producten en concepten. Wij komen graag verrassend uit de hoek als het gaat om slim gebruik maken van bestaande materialen.
Heeft u ooit nagedacht over hoe binnen-zonwering een grote ruimte slim kan onderverdelen in meerdere ruimtes? Jaloezie├źn, shutters, verticale lamellen en vele andere materialen kunnen ook prima als kamerschermen dienen. Wij laten u graag de veelzijdige toepassingen zien.

De juiste zonwering voor binnen kiezen heeft veel impact op de look & Feel van uw ruimte.

Het is fijn om een ruime keuze aan mogelijkheden te hebben wanneer u moet gaan bepalen welke zonwering voor binnen u gaat toepassen. Echter begrijpen wij als geen ander dat men al snel door de bomen het bos niet meer kan zien. ICM helpt u, door verschillende opties in onze showroom te visualiseren. Dit doen we met sfeerbeelden, 3d visuals en een fysiek overzicht van de materialen.

Op zoek naar een specialist voor binnen zonwering?

Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op